Baana Taloyhtiösivut →

Meille jokainen talo on arvotalo

Ardour isännöi kaikkia kohteita Arvotaloperiaatteilla:

Arvotaloperiaatteet

  • Ardour on turvallinen ja luotettava kumppani, jonka asiakaslupaus on tuottaa Suomen kiinnostavinta isännöintipalvelua.
  • Jokainen talo on erityinen. Taloyhtiötä autetaan huolehtimaan kiinteistön arvon säilymisestä, asumiskustannuksista, kiinteistön käyttäjistä yhteisönä sekä taloyhtiöstä osana asuinaluetta ja yhteiskuntaa.
  • Taloyhtiölle varataan tarvittava palveluresurssi ja muuttuviin tarpeisiin tarjotaan ajankohtaiset ratkaisut. Isännöitsijä keskittyy taloyhtiön johtamiseen ja päätettyjen asioiden toimeenpanoon.
  • Ardour kumppanuus tarkoittaa yhteistyöverkoston jatkuvaa rakentamista ja kehittämistä. Laajasta ammattilaisverkostosta taloyhtiöt voivat valita sopivimman kumppanin erilaisiin tarpeisiin.  
  • Ardour henkilöstöstä pidetään erityisen hyvää huolta. Työstään innostunut isännöitsijä kehittää omaa työtään ja tuottaa loistavaa asiakaskokemusta.

Ardour tunnistaa taloyhtiönne erityispiireet

Arvotalon peruspalvelua voidaan täydentää räätälöidyillä lisäpalveluilla.

Peruskorjaustalo

Palvelutuote on tarkoitettu taloyhtiöille, joilla on edessä vaativa peruskorjaushanke; LVIS-saneeraus, märkätilakorjaus, julkisuvun uusiminen tai katto-, ikkuna- tai oviremontti.

Takuutalo

Palvelutuote on tarkoitettu taloyhtiölle, jotka panostavat erityisesti takuuaikojen huolelliseen läpiviemiseen mm. alle 2v talot sekä peruskorjaustalot.

Yhteisötalo

Yhteisötalo voi olla osakkaiden itsensä rakennuttama taloyhtiö, senioritalo tai taloyhtiö, jossa panostetaan erityisesti yhteisöllisyyteen ja asukaskokemukseen. Isännöinti voi edistää ja tukea taloyhtiön yhteisöllisten tavoitteiden toteutumista monin eri tavoin. 

Korttelitalo

Korttelitalot ovat naapurustokortteli, jota halutaan kehittää yhteisen isännöinnin avulla. Yhteistyöstä hyötyvät niin taloyhtiöt, osakkaat kuin asukkaatkin. 

Innostusta, huippupalvelua ja yhdessä kehittämistä!

Taloyhtiön kannattaa maksaa palvelusta jota se saa – ei palvelusta, jota se ei saa. Isännöintipalvelun hinta perustuu Arvotalopalvelun kuukausihintaan sekä erikseen sovittavien lisä- ja erillispalveluiden hintoihin.

Taloyhtiöissä kuitenkin sattuu ja tapahtuu. Yllättävät tapahtumat hoidetaan hallitusti, nopeasti ja kustannustehokkaasti yhdessä taloyhtiön hallituksen kanssa.

Isännöintipalvelun määrä ja sisältö suunnitellaan etukäteen ja toteumaa seurataan vuosittain. Yhdessä löydetään keinoja taloyhtiön kustannusten alentamiseen.

Tämä sivusto käyttää evästeitä. Jatkamalla tämän sivuston käyttöä hyväksyt niiden käytön.